Egy újabb recepttel érkeztem hozzátok! Azért szeretem, mert ez is gyorsan elkészül, és nem kell sokat pepecselnem vele.
Hozzávalók: 4-5 szelet karaj, 2dl főzőtejszín (vagy 1dl tejszín és 1 dl tejföl), 10-15 dkg sajt, 2 ek morzsa, 1 tk ételízesítő, só, bors
Elkészítése: a morzsát és az ételízesítőt összekeverjük, tehetünk bele bármilyen fűszert még, amihez csak kedvünk van, én fokhagymaport szoktam még. A kikloffolt hússzeleteket ebbe a morzsába mártjuk, beletesszük egy margarinozott jénaiba. Sózzuk, borsozzuk. A tejszínt a maradék morzsával és reszelt sajttal összekeverjük, ezt a húsra öntjük. Ha nem lepi el, akkor szoktam még tejszínt önteni hozzá. Alufóliával lefedjük és 200 °c-on 60 percig sütjük. Mellé rizst szoktam készíteni, szerintem ezzel a legjobb!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: